marți, 24 septembrie 2013

APARATE HIDRAULICE CONFESIUNILE,,, DELIMITARII

Delimitare in spiritul lacomiei unor oameni care se cred* vaza* comunei inseamna nici mai mult nici mai putin decit OCUPAREA  CU FORTA a terenurilor la  vecini, prieteni, rude, etc. spunind la toata lumea ca asa se practica ,ca nu ii face nimeni nimic.Delimitarea inseamna si asocierea cu altcineva care are  o pozitie sociala si care se crede Dumnezeu incalcind orice lege juridica,morala,fiind lipsit de scrupule facind tot ce se poate mai neomeneste,din sadism,vrind sa arate ca face parte din grupul * smecherilor * ca face ce vrea,daca nu cedezi de buna voie, iti ia cu forta.                                                                                                                             
Cuvintul  * DELIMITARE *este dupa cum spun unii cu carte, ceva frumos,ceva ce mentine in permanenta relatiile sociale,buna convietuire,Ei tocmai aceste lucruri le=au uitat, impreuna cu cei sapte ani de acasa,daca i=au avut, fiindca nu ar insista pe la toate institutiile si  chiar daca sint dati afa ra pe usa, ei, cu tupeul, lor de* smecheri*, intra pe fereastra ca sa deranjeze.
*Delimitare* inseamna si separea dintre oameni *unii mai inalti*altii, oameni de vaza, dar nu cei exemplificati mai sus,care nu se pot numi oameni ci cuvintul  care incepe cu A mare.                           
*Delimitare *inseamna si *marginire*unii se simpt marginalizati ca au pierdut *uzufructul*ca de aceea le mege rau ca in noaptea de sfintul Paste acest om de* vaza* in mod obligatoriu fura zicind ca ii va merge bine tot anul.Anul trecut nu a fost multumit cu maruntisuri, acum vrea si teren, ca sa se imbogateasca,tot prin furt si hotie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu